Project bespreken? hej@zaca.nl

Bekijk de werkwijze

De werkwijze bij zaca is heel transparant, hebben we allemaal meer aan. We zitten er namelijk samen in. We zoeken allebei naar het beste resultaat. Dat betekent helderheid gedurende het hele traject. Het proces bij zaca bestaat uit 5 stappen: ontdekken, ontwerpen, ontwikkelen, opleveren en onderhouden. De 5 o’s, lekker overzichtelijk!

Snel schakelen, persoonlijk contact en een vaste projectprijs. Zo weet je als klant altijd wat je kan verwachten. Zonder verrassingen. Dat betekent dus ook geen uurtje-factuurtje, geen onnodige meetings en geen duur pand of onnodige overhead. Waar wacht je nog op? Neem contact op.

werkwijze zaca

1

Ontdekken

Erachter komen wat de bedoeling is, is het doel. Dat is belangrijk want gewoon iets online gooien brengt geen resultaat. Het is de uitdaging om jou te helpen je doelstellingen te bereiken. Om die doelen te bereiken moeten we terug naar de basis. Het gaat niet om een website, webshop of platform, het gaat erom hoe we een middel kunnen laten doen wat jij wilt bereiken bij je doelgroep. Pas als we dat ontdekt hebben, kunnen we keuzes maken en verder.

ontdekken

ontwerpen

Ontwerpen

De informatie die we samen verzameld hebben in de eerste stap gaat zaca voor je omzetten naar bruikbare visuele elementen. Elk project is opgebouwd rond de principes van goed ontwerp, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid. Vastberaden om digitale oplossingen te bouwen die lang meegaan door middel van vakmanschap, aandacht en visie op hoe we doelgroepen kunnen activeren. Dat gaat dus niet over mooi of niet mooi, dat gaat over onderbouwd keuzes maken in het design om zo resultaten te boeken.

2

ontdekken

ontwerpen

3

Ontwikkelen

Het oog wil ook wat, maar uiterlijk is niet alles. Om de duurzaam ontworpen elementen met elkaar te integreren en te laten samenwerken gaan we ze ontwikkelen tot een functionele oplossing. Zo krijgen we doelgroepen in beweging. Het development (of no-code) zelf is vaak het minst sexy verhaal voor jou als klant, dus hier kunnen wel wat technische krachttermen komen, maar dat maakt helemaal niks uit. Je site, shop of platform moet gewoon werken en doen wat het moet doen. Simpel.

ontdekken

ontwerpen

Opleveren

Uiteindelijk is alles natuurlijk klaar voor oplevering. Vantevoren wordt nog goed getest om alle kinderziektes eruit te krijgen en wordt er een laatste optimalisatie gedaan op snelheid, veiligheid en vindbaarheid. Na oplevering kan er gefeest worden, maar niet te hard want op het internet is nooit iets af. Wat vandaag hip is, is morgen alweer verleden tijd. Samen blijven we doorontwikkelen en bijsturen, zo ontstaan de beste langjarige samenwerkingen waar we allebei iets aan hebben.

4

ontdekken

ontwerpen

5

Onderhouden

Het werd in stap 4 al even genoemd. Je website, e-commerce oplossing of digital platform is nooit af. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe technieken, nieuwe content, nieuwe software, nieuwe beveiliging etc. Om je digitale applicatie zo stabiel en krachtig mogelijk te laten werken is goed onderhoud gewoonweg een must. Geen paniek, want je wordt volledig ontzorgd, zodat je je kunt focussen op waar je goed in bent, je eigen business.

Project bespreken? Ik help je graag verder.

Neem contact op

Marco Engelen

Designer & maker