PromenadePark

Zowel binnen als buiten wordt het fijn vertoeven

In opdracht van projectontwikkelaar VOC mocht zaca de nieuwe branding en website voor het PromenadePark project in Heerlen, Zuid-Limburg bedenken, ontwerpen en ontwikkelen. Het grijze stadscentrum transformeert de komende jaren naar een groene oase.

→ hoe en wat

De pakkende naam voorzien van een toepasselijke identiteit was de opdracht. Het nieuwe logo van PromenadePark laat het verleden en heden samenkomen in het beeldmerk. Het beeldmerk is ontstaan uit de omtrek van de plattegrond van het projectplan en in die vorm gebruikt om de naam te versterken.

De natuur is de basis. Het wordt een uniek project voor Heerlen en dat verdiend een krachtige eigen identiteit. Voor het logo van PromenadePark is gebruik gemaakt van kleuren uit de natuur. Met een verwijzing naar de vorm in het beeldmerk, de kleurstelling die refereert aan het park, overdag en in de avond én het zand dat bij de realisatie van het project gebruikt wordt, vormt de branding van PromenadePark een mooi en krachtig geheel. Samen met het tijdloze Maax lettertype ontstaat de unieke eigen identiteit die het project verdiend.

De website van PromenadePark heeft in deze fase alleen het doel om te informeren. De omgeving, geïnteresseerden en iedereen die er meer over wilt weten. Er is gekozen om een one-page website te ontwerpen die de bezoeker al scrollend alles vertelt over dit nieuwe project. Hoe verder je door de website scrollt hoe meer je te weten komt. Nog niet genoeg? Dan vul je onderaan je gegevens in en wordt je op de hoogte gehouden.