Nuevo Horizonte Contractors Bonaire

Building how it should be

zaca bedacht en ontwikkelde een nieuw logo, nieuwe identity én realiseerde een nieuwe meertalige website voor een van de meest gerespecteerde bouwbedrijven van Bonaire.

→ hoe en wat

Quality, Sustainability, Safety oftewel Calidad, Sostenibilidad, Seguridad. Dat is waar bouwbedrijf Nuevo Horizonte Contractors uit Bonaire voor staat.

Abstract als kracht. Een logo dat refereert aan de locatie, met als belangrijkste uitgangspunt het etaleren van de bedrijfsnaam. Een naamlogo dus. Waar op een abstracte manier zowel de zon als de zee in terugkomen. En waar komen die samen? Juist, aan de horizon. Een in het oog springende en vooral logische kleurstelling wordt hierbij gecombineerd met een zakelijk lettertype voor de juiste uitstraling en boodschap.

Zonder fundament is elk (bouw)project gedoemd te mislukken. Dit is doorgetrokken de website. De basis is betrouwbaar, snel en veilig. De ideale mix om op te gaan bouwen. De website geeft een inkijk in het bedrijf; met veel foto’s zorgt dit voor die extra persoonlijke touch. Door de beelden te voorzien van een softe animatie geeft dat net de extra betrouwbaarheid waar je naar op zoek bent als je een huis laat bouwen.