Nuevo Horizonte Contractors Bonaire ― case

Kwaliteit als
uitgangspunt

Quality, Sustainability, Safety oftewel Calidad, Sostenibilidad, Seguridad. Dat is waar bouwbedrijf Nuevo Horizonte Contractors uit Bonaire voor staat. Digital design studio zaca bedacht en ontwikkelde een nieuw logo, nieuwe identity én realiseerde een nieuwe meertalige website.

Abstract
als kracht

Een logo dat refereert aan de locatie, met als belangrijkste uitgangspunt het etaleren van de bedrijfsnaam. Een naamlogo dus. Waar op een abstracte manier zowel de zon als de zee in terugkomen. En waar komen die samen? Juist, aan de horizon. Een in het oog springende en vooral logische kleurstelling wordt hierbij gecombineerd met een zakelijk lettertype voor de juiste uitstraling en boodschap.

Nuevo Horizonte Contractors

Het fundament
als basis

Zonder fundament is elk (bouw)project gedoemd te mislukken. Dit is doorgetrokken de website. De basis is betrouwbaar, snel en veilig. De ideale mix om op te gaan bouwen. De website geeft een inkijk in het bedrijf; met veel foto’s zorgt dit voor die extra persoonlijke touch. Door de beelden te voorzien van een softe animatie geeft dat net de extra betrouwbaarheid waar je naar op zoek bent als je een huis laat bouwen.

Wat nu?

Je kunt nog andere projecten bekijken, maar dit wil je toch ook? Bespreek je eigen project.

hej@zaca.nl