Ergonomiewebshop

Gezonder werken. Op kantoor. Thuis. Onderweg.

Al jaren werkt zaca samen met ergonomiewebshop, onderdeel van Arets-Ergonomie BV, van de eerste shop tot het laatste redesign in 2019. De nieuwe webshop legt de focus op de producten, daar waar het om draait in een webshop.

→ hoe en wat

Gezonder werken. Op kantoor. Thuis. Onderweg. Om dat te realiseren was er een nieuwe e-commerce shop nodig in een hevig concurrerende markt. Het is geen kunstje, geen trucje, niet iets dat je zo even uit je mouw schudt. Het vraagt om ervaring én offers. Standaard is niet goed genoeg. Het zet alles en iedereen op scherp en vraagt om commitment. Het resultaat mag er zijn, de conversie heeft een boost gekregen.

De basis van deze e-commerce oplossing is het centraal stellen van de producten. Door goede en duidelijke fotografie te combineren met een eenduidige presentatie ontstaat een gevoel van herkenbaarheid. Met vaste basiskleuren en een lettertype dat makkelijk leest, is informatie delen een fluitje van een cent.

Een e-commerce webshop met een naadloze ervaring. Of je nu via je smartphone, tablet of laptop door de webshop scrollt, de beleving staat voorop. Helder, duidelijk en met focus op waar het in een webshop om draait, de producten. Voorzien van relevante informatie en makkelijk te bestellen. Online shoppen is zo saai nog niet.