Beyond the Corals

The deeper you go, the better it gets

Beyond the Corals is een knus 5* PADI duikresort op het Caribische eiland Bonaire. De beleving, sfeer en persoonlijke benadering van Michel & Kim, die je ervaart tijdens je vakantie bij Beyond the Corals, is uniek. Dat komt nu ook terug in de nieuwe website.

→ hoe en wat

Bij Beyond the Corals houden ze van wat ze doen, waar ze dat doen: mensen kennis laten maken met de wereld van het duiken en hen de adembenemende onderwaterwereld van Bonaire laten zien. De combinatie van duik en verblijf, de faciliteiten, omgeving en het personeel maakt Beyond the Corals tot een van de meest gewilde resorts op Bonaire. Niets staat je onvergetelijke vakantie nog in de weg.

Een website die de focus legt op de intieme sfeer, duik&verblijf, maar ook op het ontzorgen dat bij een vakantie hoort. zaca is erin gedoken en heeft een meertalige website bedacht, ontworpen en gerealiseerd die deze wensen vervult. Maar belangrijker nog, een site die doet wat ie moet doen en dat is boekingen binnenhalen. Voor het duiken en voor de vakantieverblijven.