Arets-Ergonomie

Duurzame inzetbaarheid op elke werkplek

Arets-Ergonomie heeft meer dan 20 jaar ervaring in het succesvol oplossen van bedrijfsfysiotherapeutische en ergonomische vraagstukken in Nederland, België én Duitsland. Om deze kennis en kwaliteit te vertalen naar online was er een nieuwe website nodig.

→ hoe en wat

Gezond werken. Altijd en overal. Duurzame inzetbaarheid op elke werkplek. zaca heeft voor Arets-Ergonomie een nieuwe website bedacht, ontworpen en gerealiseerd. Een website die helpt om de boodschap beter over te brengen.

Door het gebruik van zachte secundaire kleuren, naast het krachtige rood, wordt een gevoel van saamhorigheid gecreëerd. Het gebruik van verschillende groottes en kleuren van één en hetzelfde lettertype zorgt voor een gezonde balans over de pagina’s.

De website is bedacht en ontworpen voor verschillende doelgroepen. Belangrijke elementen worden herhaald, maar passend bij het onderwerp. Door deze herhaling toe te passen ontstaat er eenduidigheid. Het gebruik van goede fotografie versterkt het tekstuele verhaal. Het clean design zorgt tenslotte voor kwaliteit.