Een willekeurige selectie van werk

— van websites tot digital design ↓


Reviews ↓

Zelf vertellen hoe goed je bent is natuurlijk niet zo bijzonder. De coole mensen met wie zaca samenwerkt(e) waren zo aardig om hun vriendelijke woorden te laten kopiëren & plakken. Thanks!

Damaly Linkers — projectmanager LinkERS voor het ministerie van BZK

“Zaken doen met integriteit! Dat is wat ik leuk vind aan het werken met zaca. Marco praat niet mee, maar denkt mee en komt proactief met ideeën die passen bij de doelen die we hebben. Dat maakt me als klant blij, want ik weet dat ik daadwerkelijk geholpen word en dat het de investering direct waard is. Ik werk graag met zaca en zal dat ook in de toekomst blijven doen.”

Ralf Maes — European Marketing Manager Permobil Europe

“Marco heeft Permobil Europe zijn online identiteit gegeven met zijn expertise en strategisch denken. Naast zijn uitstekende kennis van design en websites is Marco vooral een geweldig persoon om mee samen te werken.”

Jeroen Rademakers — Communicatieadviseur RIEC Limburg

“De persoonlijke benadering spreekt ons erg aan. De communicatie in het hele project was duidelijk en Marco is heel transparant in zijn werk. We zijn zeer tevreden, ik zou zaca zeker aanbevelen.”

René Ploum — CEO Life and Mobility Group

“Tijdens de drukke opstartperiode van ons bedrijf was het bijzonder prettig dat Marco veel initiatief toonde, actief met ons meedacht en met concrete voorstellen en oplossingen kwam voor onze nieuwe meertalige website en webshop. Zo konden we ons concentreren op het eigenlijke werk, want we wisten dat onze internationale online presence, met zaca, in betrouwbare en professionele handen was. Bedankt voor de professionele en prettige ondersteuning.”

Miriam Jongen — Directeur VOC

“Marco heeft met zaca voor ons nieuwe vastgoedproject PromenadePark een succesvolle nieuwe branding en website neergezet. Hij werkt zeer stipt, overzichtelijk en denkt vooral goed mee!”

Jessica Klement — Eigenaar Klement2 Rentmeesters

“Op basis van onze input heeft zaca een succesvolle website gemaakt voor het vastgoedproject Beekerpark. De website voldoet aan alle verwachtingen. Blij met een partij die begrijpt hoe woningen op een goede manier online gepresenteerd moeten worden. Goed bereikbaar en heel snel in het opvolgen van verzoeken. Heel prettig samenwerken dus!”

Saffier Brull — CEO Skylla-Europe

“Na de loskoppeling van Skylla-Europe met haar moederbedrijf heeft zaca de volledige rebranding op zich genomen. Van logo tot website. Een uitstekende samenwerking met Marco waar we met volle tevredenheid op terugkijken en we samen verder aan blijven werken richting de toekomst.”

Guido Mares — Eigenaar Infour marketing + communicatie

“Als Infour zijnde maken we al vele jaren gebruik van de diensten van Marco. Kennis en ervaring maken zaca voor ons de ideale samenwerkingspartner bij online projecten.”

Kim Kloet-Leijnse — Mede-eigenaar Beyond the Corals Bonaire

“zaca heeft voor ons een volledig nieuwe website gerealiseerd. Van concept tot website. Door vooraf samen duidelijke doelen te stellen hebben we nu een website die volledig aan onze wensen voldoet, inclusief integratie met een boekingsplatform. We werken naar volle tevredenheid op afstand met elkaar. Marco is via de mail goed bereikbaar en reageert snel. Wanneer wij wensen hebben worden deze vaak in een kort tijdsbestek uitgevoerd. Top!”

Maurice Arets — Eigenaar Arets-Ergonomie & ergonomiewebshop.nl

“Iemand vinden om een website voor je te bouwen, is gemakkelijk… ze zijn overal. Het vinden van iemand die begrijpt hoe je bezoekers van je site in klanten kunt veranderen, is echter zeldzaam. Niet alleen heeft Marco met zaca mijn hele webshop opnieuw ontworpen en gerealiseerd, maar zo ook gezorgd voor 250% meer conversie. Na het live gaan hebben we een, intussen jarenlang, traject ingezet om alles te blijven optimaliseren en te onderhouden.”


Ook een project?
Bespreek het.

→ stuur een bericht