Project bespreken? hej@zaca.nl

FAQ

Tijdens een eerste gesprek over een nieuwe site, shop, platform of andere oplossing, komen vaak dezelfde vragen terug. Beantwoorden is natuurlijk geen probleem, leuk zelfs. Maar dat kunnen we ook versnellen, kun je alvast wat voorwerk doen.

Is zaca een full service bureau?

Nee. Alles willen doen is nooit het doel geweest. Goed zijn in alles bestaat niet. Als solo studio helpt zaca je met je nieuwe website, webshop, digital platform of no-code oplossing. Van design tot development en beheer. Heb je een nieuwe merkidentiteit nodig? Zoek je iemand voor je online marketing, social media, SEO of ads? Dan schakelen we met andere professionals in het netwerk en laten we die doen waar zij goed in zijn. Hebben we allemaal meer aan.


Wat is het uurtarief?

zaca werkt niet met uurtje-factuurtje. Al die ‘papieren’ rompslomp kost tijd die beter besteed kan worden. Dus je krijgt gewoon een vaste projectprijs. Helder, duidelijk en zonder meerwerk of verrassingen.


Moet ik altijd zowel design als development afnemen?

Nee hoor, niks moet. Maar als je dat wel doet, dan heb jij het gemakkelijker. Je hoeft maar met 1 iemand te schakelen in plaats van met meerdere partijen. Dus idealiter doet zaca wel je design & development samen.


Welke technieken worden er gebruikt?

zaca ontwerpt en ontwikkelt websites en webshops in WordPress en WooCommerce. Hierbij wordt er geen gebruik gemaakt van standaard thema’s. Je design wordt op maat gemaakt op basis van een framework, vanaf een blanco canvas. Maatwerk werkt namelijk het best voor jou succes.


Doet zaca ook designwerk?

Ja, zeker! zaca begon als designstudio, van websites en merkidentiteiten destijds. Maar dat verschoof de afgelopen 15 jaar naar alleen maar design van digitale oplossingen én er kwam development bij (en no-code). Zo krijg je een totaalproduct als het project opgeleverd wordt.

Voor andere expertises wordt samengewerkt met andere freelancers. Dat betekent voor jou geen overhead, geen duur pand, geen lange lijnen. Gewoon expertise.


Heb ik een vast aanspreekpunt?

Ja, zaca is een solo studio. Je schakelt altijd direct met de designer / developer. Zo houden we de lijnen kort en krijg jij snel resultaat.


Neemt zaca ook bestaande sites in beheer?

Dat kan, onder bepaalde voorwaarden. Na een eerste kwaliteitscheck van de code wordt gekeken of de structuren die gebruikt zijn aansluiten bij de eigen werkwijze. Als een website niet in beheer genomen kan worden, dan krijg je een uitleg waarom dat is en kijken we samen naar mogelijke oplossingen.

Websites met een standaard (aangekocht) thema worden niet in beheer genomen.


Hoe zit het met maandelijkse software updates / onderhoud van het CMS?

Geen probleem. Er zijn verschillende onderhoudspaketten waarbij je kunt kiezen wat je nodig hebt. Van software updates tot backups en van beveiliging tot content aanpassingen. Advies nodig? Neem contact op.


Regelt zaca ook webhosting?

Ja, in zoverre dat we je adviseren en een voorstel doen. zaca is geen IT bedrijf dus er zijn geen eigen servers. In overleg met jou als klant kijken we welke hosting geschikt is voor je project en op basis daarvan krijg je een voorstel van een of meerdere van de samenwerkingspartners op dit gebied. Zo weet je zeker dat je krijgt wat je nodig hebt. Je kunt vervolgens zelf schakelen met deze partij, zonder tussenkomst van zaca. Zo ontstaat er geen ruis.

Wat is de visie?

Het internet mooier, maar vooral beter maken. Een website of webshop maken kan iedereen. Het is geen abracadabra. Tutorials op YouTube genoeg. Templates in overvloed. Een kind kan de was doen. Online succes wordt echter niet gerealiseerd in de saaie grijze massa van het overvolle internet. Wil je opvallen, moet je jezelf blijven. Dat is makkelijker dan het klinkt. Je eigen verhaal vertellen, je eigen oplossingen aanbieden, op een manier zoals alleen jij dat kan. Want jij bent uniek. Er is niemand zoals jou. Door je digitale kanalen op deze manier te ontwerpen creëer je een betere klantervaring en maak je bedrijfsprocessen efficiënter.

Dat is de reden dat zaca gelooft in digitale maatwerk oplossingen. Oplossingen die aansluiten, bij jou, je doelgroep, je bedrijf en je doelen.

Wat zijn de kernwaarden?

Dat zijn er 5, voor nu..

vragen kernwaarden icon

Focus

Alles willen doen is nooit het doel geweest. Goed zijn in alles bestaat namelijk niet.

Persoonlijk

Als solo studio staat persoonlijk contact centraal. Uiteindelijk zijn we mensen die ontwerpen voor mensen met mensen.

Duurzaam

Het internet is overvol. Als je wilt opvallen, moet je jezelf blijven. Het echte verhaal is vaak het krachtigste verhaal.

Samen

Alleen ga je snel, samen kom je verder. Een dooddoener, maar wel waar. Als solo studio zijn voor zaca samenwerkingen met andere experts cruciaal.

Eerlijk

Soms is de beste oplossing niet de oplossing die je dacht. Dan krijg je dat te horen, ook als het niet bij zaca past. Worden we allemaal beter van.

Project bespreken? Ik help je graag verder.

Neem contact op

Marco Engelen

Designer & maker