zaca is een solo creative digital studio zaca fotos uit het zuiden van NL, voor advies, design en development van online oplossingen als websites, digital platforms en e-com. Opgericht in 2009.


Het doel is altijd om originele nieuwe oplossingen te realiseren. Het internet is overvol, als we er nog iets aan toevoegen moet het niet onopgemerkt blijven. Oplossingen dus, oplossingen die morgen overleven en die doelgroepen in beweging krijgen. Gewoon online zijn is geen uitdaging en niet goed genoeg meer. Het gaat om waarde creëren en jezelf zijn. Zonder bla-bla.

Is zaca de grootste? Nee. Nergens voor nodig ook. Meer is namelijk niet per se beter. Beter is beter. zaca is een solo studio waar aandacht en vakmanschap centraal staan.


Expertise

Advies

Animation

Beheer

CMS

Concept

Design

Digital platform

Doorontwikkeling

E-commerce

Front-end development

Groter logo

Hosting

Integraties

Maatwerk development

Mobile first

Motion

Onderhoud

Performance

Redesign

Service design

Site analytics

Templates

Webshop

Website

WooCommerce

WordPress

That’s it. Voor ander werk huren we andere experts in. Alles willen doen is nooit een doel geweest, goed zijn in alles bestaat namelijk niet.


Manifest

Het is geen eenrichtingsverkeer.

Eerst inhoud, dan vorm.

Het gaat niet alleen over ‘mooi’.

Ieder zijn business, don’t do my job.

We zitten hier samen in, be nice.

Even, snel-snel.

Er is meer dan werk en dat is niet onderhandelbaar.

zaca is er niet voor iedereen en dat is prima.

Gratis pitches zijn een no-go.

Heb respect.


Het verschil maken

zaca is de digital studio van Marco Engelen. “De oorspronkelijke ambitie waarmee ik in 2009 begon, om ons internet mooier en vooral beter te maken, is er nog steeds. zaca is ook nog altijd een solo studio, en daar ben ik trots op.

Met zaca onderscheid ik me door persoonlijke aandacht en langdurige relaties op basis van vertrouwen. Massa is hier geen kassa. Ik geloof in de kracht van design en de werking van eenvoud, in duidelijk communiceren met minder. Om zo te helpen een zinvollere, no-nonsense en duurzamere toekomst vorm te geven.

Vanuit zaca werk ik voor lokale helden, MKB-bedrijven, grote en kleine merken, multinationals en de overheid. Mijn mindset is informeel, relaxt, zonder bla-bla.”

Marco Engelen

©
ZACA