PromenadePark

Terug naar werk

Projectoverzicht

Klant: VOC

Project: Merkidentiteit & website

Resultaat: promenadepark.nl

Website Design

Website Development

Mobile Design

Beheer & Support

Research

Creative Direction

Naamgeving

Design Direction

Logo

Brand Design

Terug naar werk


zaca kreeg van vastgoedontwikkelaar VOC de opdracht tot de ontwikkeling van een merkidentiteit en website voor een nieuw te realiseren vastgoedproject in het centrum van Heerlen.

Leegstaande kantoren en winkelruimtes midden in de stad Heerlen worden omgetoverd tot een aantrekkelijk woongebied met veel groen. Het nieuwe PromenadePark komt op de plek waar vroeger een winkelcentrum stond. Als opdrachtgever gaf VOC, zaca, de doelstelling mee om de digitale positionering van dit nieuwe project te realiseren middels een merkidentiteit en informatieve website. De nieuwe uitstraling van het gebied moest daarbij centraal staan, evenals een makkelijke manier voor geïnteresseerden en omwonenden om informatie te kunnen vinden over het nieuw te bouwen project.

In opdracht van VOC ontwikkelde zaca een merkidentiteit en website voor het vastgoedproject PromenadePark in Heerlen. De merkidentiteit vind zijn oorsprong in de plattegrond van het nieuw te realiseren project. Het icon is een abstracte omtrek van het nieuwbouwplan. Met verwijzingen naar aardse tinten als zand in combinatie met het nieuw te realiseren wonen in het groen is de kleurstelling ook direct aansluitend.

De website is ontworpen en gerealiseerd in WordPress. Met een volledig op maat gemaakt design wordt de gebruiker meegenomen naar het het nieuwe project. Met een 3D visualisatie kan de bezoeker zelfs al virtueel rondlopen in het project terwijl dit nog niet af is. Credits hiervoor gaan naar submedia.

Wonen in het groen