Online Thuiswerk Check

Terug naar werk

Projectoverzicht

Klant: Arets-Ergonomie

Project: Digital platform & merkidentiteit

Resultaat: onlinethuiswerkcheck.nl

Website Design

Website Development

Mobile Design

No-Code

Digital platform

Beheer & Support

Naamgeving

Logo

Payoff

Terug naar werk


Arets-Ergonomie gaf zaca de opdracht tot de ontwikkeling van een website, digital platform en no-code online tool voor een werkplek check. De ideale manier om te checken of je werkplek voldoet aan de eisen om gezond te kunnen werken.

Tijdens de corona periode was het een hot topic, dat is het nu nog steeds: thuiswerken. Menig bedrijf heeft ingezien dat medewerkers van 9-17u op kantoor hebben zitten niet per se betekent dat ze productiever zijn. Thuiswerken bood mogelijkheden voor zowel werkgever als werknemer. Om zo optimaal mogelijk thuis te kunnen werken achter een beeldscherm zijn houding, randvoorwaarden en een veilige werkplek een must.

In opdracht van Arets-Ergonomie ontwikkelde zaca een website, digital platform en online tool voor het online realiseren van een simpele werkplek check. Zo weet je als werkgever en als werknemer dat de omstandigheden optimaal zijn en verzuim minder snel om de hoek komt kijken. Win-win voor medewerker en werkgever.

De website werd, zoals altijd, ontworpen en gerealiseerd in WordPress. Met een volledig op maat gemaakt design wordt de gebruiker meegenomen naar het product. Afrekenen is direct mogelijk en het hele proces is geautomatiseerd. De check zelf is als no-code tool ontwikkeld en wordt volledig digitaal afgenomen.

Gezond thuiswerken