Onderneem|Mens

Terug naar werk

Projectoverzicht

Klant: Ondernemersfonds Heerlen

Project: Website & merkidentiteit

Resultaat: onderneemmens.nl

Website Design

Website Development

Mobile Design

Beheer & Support

Research

Creative Direction

Design Direction

Naamgeving

Design Direction

Logo

Brand Design

Terug naar werk


Arets-Ergonomie, Ascenditur en Salesstress kwamen in opdracht van Ondernemersfonds Heerlen bij zaca met de vraag om een merkidentiteit en website te ontwikkelen voor een post-corona platform voor ondernemers.

De corona periode was voor veel ondernemers een zware tijd. Onder de noemer van ondernemers voor ondernemers biedt Onderneem|Mens je een klankbord met mede-ondernemers. Je hoeft niet alles alleen te doen. Als ondernemers zijn we er voor elkaar. zaca kreeg de vraag om voor dit initiatief van Ascenditur, Salesstress en Arets-Ergonomie in samenwerking met het Ondernemersfonds Heerlen een laagdrempelige one-page website te realiseren die contact opnemen makkelijk maakt.

De merkidentiteit van Onderneem|Mens moest pakkend zijn, zonder poespas. Door te kijken naar de doelgroep en het uitgangspunt ontstond een merklogo met een krachtige kleurstelling die groei combineert met nieuwsgierigheid.

De one-page website voor Onderneem|Mens is vooral gericht op het contact leggen. Zit je me vragen, dan wordt het je makkelijk gemaakt om met mede-ondernemers te schakelen. Vanuit een geïntegreerde agenda kun je zelf makkelijk plannen.

Van ondernemers voor ondernemers