Project bespreken? hej@zaca.nl

onderhoud expertise zaca

Online is nooit af

Onderhoud

Expertises / ONDERHOUD

Of het nu gaat om je nieuwe website, e-commerce webshop of digital platform, een online applicatie heeft onderhoud nodig. Onderhoud van je site, shop of platform, is als de APK van je auto, alleen dan maandelijks. Het internet is zo veranderlijk dat voortdurend en goed onderhoud onmisbaar is. Zonder onderhoud gaat het mis, beloofd.

Zonder zorgen

Je website, e-commerce webshop of platform is voor je doelgroep een van de eerste contactmomenten met jouw merk. Daarom wil je het liefst dat alles aan de binnen- en buitenkant feilloos draait. Of het nu om je site, shop of platform gaat, zaca zorgt ervoor dat je er geen omkijken naar hebt. Van software updates, back-ups tot beveiliging, it’s all covered.

Je site, shop of platform bevindt zich op het internet. Het internet staat nooit stil. Wat vandaag hip en happening is, is morgen alweer verleden tijd. Om alle technieken en ontwikkelingen bij te kunnen houden is het belangrijk dat je applicatie meegaat met de tijd. De nieuwste software updates, de nieuwste beveiliging, de nieuwste technieken. Gaat er onverhoopt iets mis, dan zijn er back-ups om op terug te vallen, geen paniek. Alles wordt geregeld, je merkt er niks van. Tenzij je ermee stopt..

Waarom onderhoud nodig is?

1. Omdat je er zelf geen tijd voor of verstand van hebt.

2. Omdat je wilt dat je applicatie stabiel is.

3. Omdat je je bezoekers de beste ervaring wilt bieden.

4. Omdat je meewilt met de nieuwste technieken.

5. Omdat veiligheid belangrijk is.

De voordelen van goed onderhoud

Goed onderhoud kan je helpen met..

◌ Ontzorgen

◌ Stabiele site, shop of platform

◌ Betere klantbeleving

◌ Betere veiligheid

◌ Nieuwste software & technieken

◌ Back-ups

Aanpak

Voorwaarden → pakket → ontzorgen

Je website, e-commerce webshop of digital platform onderhouden begint bij de vraag hoe alles in elkaar zit. Is je applicatie door zaca ontwikkeld dan is onderhoud vanzelfsprekend geen probleem. Heb je een site, shop of platform dat door iemand anders in elkaar is gezet, dan wordt eerst gekeken of alles aan de voorwaarden voldoet. Standaard oplossingen worden echter nooit in beheer genomen, omdat deze niet duurzaam te onderhouden zijn.

Voor het onderhoud zijn er verschillende pakketten beschikbaar, waarin je je keuze kunt maken. Zo zit er voor iedereen iets bij dat past. Eenmaal je keuze gemaakt heb je er geen omkijken meer naar en wordt je volledig ontzorgd. Wil je meer weten over de onderhoudspaketten voor je WordPress website, WooCommerce webshop of digital platform, neem dan contact op.


Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
Bespreek onderhoud voor je applicatie

Andere expertises

Design & development

Maatwerk website

Ontwerp & integratie

E-commerce webshop

Bespaar tijd

No-code automatisering

Online alles geregeld

Digital platform

Sneller, veiliger, beter

Optimalisatie

If it’s digital, ask zaca

Advies

Project bespreken? Ik help je graag verder.

Neem contact op

Marco Engelen

Designer & maker