Project bespreken? hej@zaca.nl

no-code automatisering

Bespaar tijd

No-code automatisering

Expertises / No-code automatisering

De ene software met de andere software laten communiceren lijkt een ingewikkeld idee. Dat hoeft niet altijd. Door de inzet van no-code automatisering kunnen we software tools met elkaar laten praten, taken laten uitvoeren en oplossingen realiseren die anders niet voor handen waren. En dat alles zonder development of IT-gedoe. Dat is niet alleen slim, het bespaart je ook een hoop tijd en frustratie in je dagelijkse werkzaamheden.

Software slim gebruiken

Om software met elkaar te laten communiceren, hebben we extra software nodig. Klinkt lastig, maar dat is het niet. De no-code software zorgt er alleen voor dat bestaande software taken uitvoert en deze vervolgens overzet naar ander e software. Klinkt het nog wat futuristisch? Geen probleem, lees rustig verder.

Stel je wilt het jaarlijkse onderhoud van een product / dienst gaan inplannen. Normaal gesproken ga je daarvoor bijv. deze handelingen doen: plannen, bellen, mailen, terugbellen, agenda’s bekijken, afspraak maken, afspraak in agenda zetten, reminder sturen enkele dagen vooraf, afspraak doen, afspraak afronden. Stel je nu voor: je zet je agenda open op de momenten dat het jou uitkomt, je klant krijgt een link, plant een afspraak en that’s it. Agenda’s worden bijgewerkt, bevestigingen komen automatisch, reminders, afrondingen. Je kunt wat anders gaan doen, want de no-code software neemt alles over. Klinkt niet gek toch? De mogelijkheden zijn eindeloos op het gebied van lead management, sales, marketing, klantenservice, data management, project management, service & support.

Waarom no-code automatiseren?

1. Omdat je teveel tijd kwijt bent met dagelijkse dingen.

2. Omdat je het je klanten makkelijker wilt maken.

3. Omdat je het jezelf makkelijker wilt maken.

4. Omdat je niet weet hoe je iets overgezet krijgt.

5. Als duurzame oplossing richting de toekomst.

De voordelen van een no-code automatisering

Een no-code automatisering kan je helpen met..

◌ Tijd besparen

◌ Minder frustratie

◌ Betere klantbeleving

◌ Beter overzicht

◌ Sneller handelen

◌ 24/7 bereikbaar zonder fysieke bereikbaarheid

Aanpak

Ontdekken → testen → inrichten → testen → no-code automatisering

Om je probleem goed in kaart te kunnen brengen is de eerste fase heel belangrijk: samen ontdekken wat je nodig hebt. Dat gaat van het bespreken van het probleem tot het zoeken naar de beste no-code oplossing. Dat kan snel gaan, maar dat kan ook even duren, omdat we moeten schakelen tussen verschillende software. Als helder is wat een oplossing zou kunnen zijn wordt deze gerealiseerd. Het testen van het concept is een van de belangrijkste stappen. Voldoet alles? Hebben we alles gecoverd? We lopen er samen doorheen om te kijken wat er mogelijk mist.

Indien akkoord wordt de no-code automatisering opgestart en kunnen we deze gaan inrichten. Als alle systemen met elkaar verbonden zijn gaan we weer testen om te kijken of alles naar wens werkt. De puntjes worden op de i gezet en waar nodig worden nog wat aanpassingen gedaan. Alles en iedereen tevreden? Dan krijg je de volledige beschikbaarheid over je no-code automatisering. Je werkdag wordt meteen een stuk relaxter!


Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
Bespreek je no-code project

Andere expertises

Design & development

Maatwerk website

Ontwerp & integratie

E-commerce webshop

Online alles geregeld

Digital platform

Online is nooit af

Onderhoud

Sneller, veiliger, beter

Optimalisatie

If it’s digital, ask zaca

Advies

Project bespreken? Ik help je graag verder.

Neem contact op

Marco Engelen

Designer & maker