MDT Bonaire

Terug naar werk

Projectoverzicht

Klant: Link ERS

Project: website

Resultaat: mdt-bonaire.com

Website Design

Website Development

Mobile Design

User Interface

User Experience

Beheer & Support

Terug naar werk


De meerjarige samenwerking tussen Link ERS en zaca resulteerde in een nieuwe opdracht voor het MDT Bonaire project. In opdracht van Link ERS, openbaar lichaam Bonaire en MDT Nederland mocht zaca het design en development van de nieuwe website voor rekening nemen.

MDT is de afkorting van maatschappelijke diensttijd. Doe je mee met MDT Bonaire, dan ontdek je jouw talenten en doe je tegelijkertijd iets goeds voor een ander. Ook ontmoet je nieuwe mensen en maak je onze samenleving sterker. Link ERS kwam, na eerdere succesvolle samenwerkingen, als projectmanager MDT Bonaire, bij zaca terecht met de vraag om voor het MDT Bonaire project een website te ontwerpen en realiseren. Een website die dienst doet als platform voor jongeren en organisaties, van projecten tot ervaringen.

Het design heeft als doel jongeren aan te spreken en te activeren, dan gaat het over de doelgroep van 13-27 jaar op Caribisch Nederland.

De gerealiseerde website moest voorzien worden van een koppeling met verschillende databases. Zo kunnen projecten eenvoudig gedeeld worden en is het voor de beheerder makkelijk om nieuwe projecten te plaatsen.

Ervaar het zelf,
doe mee met MDT Bonaire.