Project bespreken? hej@zaca.nl

website expertise zaca

Design & development

Maatwerk website

Expertises / Maatwerk website

Alles begint met een design, dus ook je website. Al is dat niet helemaal waar, want zonder input ontstaat er niets. zaca maakt je website design op basis van de uitdagingen die je wilt oplossen. Dat komt naar voren in de ontdekkingsfase. Pas als helder is wat het doel is, wordt gestart met het ontwerp. Maatwerk dus. Geen copy-paste, geen template.

Online succes

zaca ontwerpt en ontwikkelt een website altijd in WordPress, het meestgebruikte CMS ter wereld. Je website wordt vanaf een blanco canvas duurzaam ontwikkeld, wat zoveel inhoudt als dat je er in de toekomst makkelijk verder op kunt bouwen. Als makers is het onze verantwoordelijkheid om met doordachte oplossingen bij te dragen aan een zinvollere, no-nonsense en duurzamere toekomst.

De keuze voor maatwerk is er eentje op ervaring. Hoewel concurreren op prijs, snelheid of gemak misschien een kortere weg is, is het nooit een langetermijnstrategie. zaca gelooft in digitale oplossingen die écht waarde bieden aan gebruikers door een betere klantbeleving, eenvoudiger beheer en/of zinvollere interacties met je doelgroep. Een website maken is peanuts, een succesvolle website maken is een leuke uitdaging.

Waarom maatwerk WordPress?

1. Omdat je je doelgroep wilt bereiken en top-of-mind wilt blijven.

2. Omdat je wilt dat je website bezoekers veranderen naar gebruikers.

3. Omdat je wilt dat je website snel, veilig, betrouwbaar en vindbaar is.

4. Omdat je wilt opvallen op het overvolle internet met een uniek design.

5. Omdat WordPress het meestgebruikte CMS ter wereld is.

De voordelen van een maatwerk website

Een maatwerk website kan je helpen met..

◌ Nieuwe positionering

◌ Betere aansluiting op je doelgroep

◌ Betere informatievoorziening

◌ Betere klantbeleving

◌ Stabiele duurzame basis

◌ Betere veiligheid, prestaties en vindbaarheid

Aanpak

Ontdekken → design → development → website

Voor er een goed design op tafel ligt, moeten we zorgen dat we dezelfde richting uit kijken. Elke kennismaking is vrijblijvend, dus dat is al geen obstakel. Nadat we elkaar hebben gesproken weten we of er een klik is en of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Het proces is heel transparant. We gaan vervolgens ontdekken wat er mogelijk is.

Op basis van je probleem, doelgroep en doelstellingen wordt er een design voorgesteld voor je nieuwe website. Na uitleg, feedback en goedkeuring wordt het concept omgezet naar een definitief ontwerp. Je website begint nu vorm te krijgen. Het ontwerp wordt vervolgens via development ontwikkeld tot een functionele website. Dat betekent dat alle puzzelstukjes in elkaar gaan vallen.

De basis is bij een website belangrijk, net als het fundament van je huis. Hebben we een stevige basis dan kunnen we nu, maar vooral ook in de toekomst, verder bouwen op wat we hebben. De structuur luistert nauw. Daarom krijg je zowel maatwerk design als ook maatwerk development. Dat biedt de meest succesvolle oplossing. Als alles is ontwikkeld wordt er uitvoerig getest. Zijn er extra functionaliteiten beschikbaar als WordPress extensie dan kijken we goed of dit écht waarde toevoegt én verder geen negatief effect heeft. Wat dat betreft geldt: het wiel opnieuw uitvinden is nergens voor nodig.


Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
Bespreek je website project

Andere expertises

Ontwerp & integratie

E-commerce webshop

Bespaar tijd

No-code automatisering

Online alles geregeld

Digital platform

Online is nooit af

Onderhoud

Sneller, veiliger, beter

Optimalisatie

If it’s digital, ask zaca

Advies

Project bespreken? Ik help je graag verder.

Neem contact op

Marco Engelen

Designer & maker