Project bespreken? hej@zaca.nl

Digitale expertises

Alles willen doen is nooit het doel geweest. Goed zijn in alles bestaat namelijk niet. zaca is een digital studio in Zuid-Limburg die werkt aan online oplossingen en digitale producten vanuit de verschillende expertises en diensten die daarbij komen kijken: maatwerk website, e-commerce webshop, no-code automatisering, digital platform, advies, optimalisatie en onderhoud.

Werk maken dat doordacht, gebruiksvriendelijk en toegankelijk is. Helpt dingen eenvoudiger en slimmer te maken. Nuttiger, mooier en leuker. Doelgroepen activeren en in beweging houden. Niet trendvolgend, maar morgen overlevend. Duurzame, succesvolle digitale oplossingen die waarde toevoegen aan je bedrijf. Hoe? Door niet alleen te bedenken waarmee je het verschil gaat maken: maar die ontwerpen ook te realiseren. Je kunt bij zaca vrijwel alles neerleggen: if it’s digital, it’s zaca. Ook voor jouw online uitdaging is er een oplossing, beloofd!

Design & development

Maatwerk website

Je website is dé kans om te communiceren met je prospect, klant of bezoeker. Vaak is het de eerste binnenkomer, soms ook niet. In beide gevallen wil het oog ook wat. Los van design moet alles functioneel goed werken. Je bezoeker de beste beleving geven. Kies voor een maatwerk website afgestemd op je doelgroep en val op in de grijze massa van one-size-fits-all websites op het overvolle internet.

◌ Uniek design afgestemd op doelgroep

◌ Aangepast aan je doelstellingen

◌ CMS in eigen beheer

Lees meer over maatwerk website

expertises zaca

Ontwerp & integratie

E-commerce webshop

E-commerce ontwerp & integratie hangt nauw met elkaar samen. Nog meer als op een gewone website wil je hier converteren. De ultieme koopervaring bied je door vanuit de klant te denken en daar het design op te ontwerpen. E-commerce development zorgt dat alle software, extensies, API’s en het WooCommerce CMS met elkaar geïntegreerd raken.

◌ Conversiegericht design

◌ Ultieme koopervaring

◌ Software integraties

Lees meer over e-commerce webshop

Bespaar tijd

No-code automatisering

Soms, of eigenlijk best vaak, denk je: dit moet toch makkelijker kunnen! Dat kan 9 van de 10 keer ook. Met no-code automatisering. Wat zoveel wil zeggen als verschillende software tools met elkaar laten communiceren, zonder development of IT-gedoe. Dat is niet alleen slim, maar bespaart je ook een hoop tijd en frustratie in je dagelijkse werkzaamheden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

◌ Koppel software op een slimme manier

◌ Profiteer en bespaar tijd

◌ Weinig onderhoud na oplevering

Lees meer over no-code automatisering

expertises zaca

Online alles geregeld

Digital platform

Je hebt een website of webshop, maar wilt je klant meer bieden. Je wilt een online of digital platform laten realiseren voor bijv. een bepaalde dienst. Dat kan vanalles zijn, van een online check tot een KTO. Met een digital platform sta je dichter bij je klant en voorzie je in de behoefte die er is. Samen groeien.

◌ Maak het gemakkelijk

◌ Bouw aan een duurzame klantrelatie

◌ Eenvoudig te koppelen met no-code

Lees meer over een digital platform

If it’s digital, ask zaca

Advies

Je hebt van die momenten dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Met alle online technieken en veranderingen komt dat vaker voor dan je zou willen. Heb je hulp nodig in het maken van keuzes, wil je een gedegen advies, onderbouwd vanuit de praktijk en met een blik richting de toekomst? Dan is zaca er om je te helpen. In een adviestraject zoeken we samen naar de beste oplossing.

◌ Praktijkgericht & duurzaam

◌ Vanuit 15 jaar ervaring

◌ Vrijblijvend, zonder moetjes

Lees meer over advies

expertises zaca

Sneller, veiliger, beter

Optimalisatie

Het internet beweegt en je website, webshop of digital platform moet meebewegen om relevant te blijven. Het verbeteren van de performance zorgt voor een betere klantervaring. Hoe sneller, veiliger, functioneler, hoe beter. Door je digitale applicatie te optimaliseren blijf je top-of-mind bij je doelgroep. Win-win.

◌ Snelheidsoptimalisatie

◌ Verbeterde veiligheid

◌ Performance

Lees meer over optimalisatie

Online is nooit af

Onderhoud

Een website, webshop of digital platform is nooit af. Naast de performance is ook de inhoud geregeld aan verandering toe. Dat kan gaan van een enkele tekstuele wijziging tot maandelijkse blogs of nieuwe fotografie. Behalve content moet ook je software worden geüpdatet om stabiel te kunnen blijven draaien.

◌ Content

◌ Software updates

◌ Beveiliging & back-ups

Lees meer over onderhoud

Zelf vertellen hoe goed je bent is niet heel bijzonder

Prijzenkast

Succesvolle oplossingen helpen jou als klant bij het oplossen van een probleem en het realiseren van je doelstellingen. Dat het er ook mooi, lekker of strak uitziet en duurzaam is opgebouwd, is natuurlijk een vanzelfsprekendheid. Als deskundige internationale jury’s dat vervolgens ook zien en het werk belonen met een prijs, is dat extra mooi.

x5

x4

JAAR

AWARD

PRIJS

PROJECT

2022

BESTCSS

Nominee

IPAL

2022

Awwwards

Nominee

IPAL

2022

BESTCSS

Nominee

Skylla

2022

Awwwards

Nominee

Skylla

2021

BESTCSS

Site of the Day

zaca

2021

Awwwards

Honorable Mention

zaca

2021

Awwwards

Mobile Excellence

zaca

2021

Codrops

Inspirational Website

zaca

2021

Landbook

Inspiration Gallery

zaca

2020

Awwwards

Nominee

wespeedup

2020

BEST CSS

Nominee

wedspeedup

2022

BESTCSS
Nominee
IPAL

Awwwards
Nominee
IPAL

BESTCSS
Nominee
Skylla

Awwwards
Nominee
Skylla


2021

BESTCSS
Site of the Day
zaca

Awwwards
Honorable Mention
zaca

Awwwards
Mobile Excellence
zaca

Codrops
Inspirational website
zaca

Landbook
Inspiration Gallery
zaca


2020

Awwwards
Nominee
wespeedup

BESTCSS
Nominee
wespeedup

Project bespreken? Ik help je graag verder.

Neem contact op

Marco Engelen

Designer & maker