Ergonomie
webshop

Terug naar werk

Projectoverzicht

Klant: Arets-Ergonomie

Project: E-commerce & merkidentiteit

Resultaat: ergonomiewebshop.nl

E-commerce Design

E-commerce Development

Checkout Design

User Interface

User Experience

Beheer & Support

Research

Creative Direction

Design Direction

Logo

Brand Design

Icons

Payoff

Tone of voice

Terug naar werk


Als een van de eerste partners van de studio heeft Arets-Ergonomie een langdurige meerjarige samenwerking met zaca. Nu was de tijd gekomen om het merk Ergonomiewebshop opnieuw in de markt te gaan zetten, middels een volledig nieuwe positionering. zaca is er trots op het hele proces te hebben uitgevoerd, van concept ontwerpen tot realisatie van de eindproducten.

Een nieuwe merkidentiteit en e-commerce webshop was nodig voor de nieuwe positionering van ergonomiewebshop.nl. Dat betekent terug naar de tekentafel en volledig opnieuw beginnen. Met de bedrijfswaardes en doelgroep in het achterhoofd. Het resulteerde in een nieuwe merkidentiteit die teruggrijpt naar de oude. Een abstracte visualisatie van de ruggengraat, die in de oude merkidentiteit op natuurlijke wijze zat. Een subtiele verwijzing die zorgt voor verbinding.

Naast het kenmerkende icon werd ook de rest aangepakt. Er kwam een nieuwe kleurstelling, nieuw lettertype en de tone-of-voice werd wat informeler. Er kwam een krachtige, tijdloze pay-off en zaca was verantwoordelijk voor creative & design direction.

Een nieuwe e-commerce webshop in een stevig concurrerende markt. Dat vraagt om aandacht en expertise. zaca werd door Arets-Ergonomie gevraagd om de e-commerce webshop ergonomiewebshop.nl volledig opnieuw op te zetten. Van design tot development en integratie met andere software. Wat resulteerde in een nieuwe e-commerce omgeving die aandacht geeft aan het product, de gebruiker voorziet in alle benodigde informatie en altijd de mogelijkheid geeft om contact op te nemen met een ergonomiespecialist voor persoonlijk advies.

De e-commerce webshop laat sinds lancering een aanzienlijke groei in bezoekers en omzet zien en wordt momenteel nog steeds verder geoptimaliseerd.

Comfortabel werken™
thuis en op kantoor