Project bespreken? hej@zaca.nl

Online alles geregeld

Digital platform

Expertises / Digital platform

Een digital platform heeft een zeker raakvlak met een no-code automatisering, met dat verschil dat er bij een digital platform wel development aan te pas komt. Het bevindt zich op het raakvlak van beide expertises. Met een digital platform kom je dichter bij je klant, doordat je een oplossing biedt voor een behoefte. Dat je dit platform straks ook kunt koppelen met een no-code automatisering om het jezelf ook gemakkelijk te maken is alleen maar mooi meegenomen.

Eindeloze opties

Online is veel, zo niet alles, mogelijk. De vraag is waar de behoefte ligt. Van jou en van je doelgroep. Is je doelgroep digital minded dan kun je met een digital platform ervoor kiezen om bepaalde diensten te digitaliseren, waardoor je dichter bij je doelgroep komt te staan. Stuurde je eerst een vragenlijst in PDF, kies je nu voor een volledig digitale variant. Een platform waar je alles in kwijt kunt wat je nodig hebt. Denk bijv. eens simpel aan een KTO of wat ingewikkelder met een online check, voorzien van score en certificaat. Koppelen we dat aan een no-code automatisering, hoef je alleen nog maar de marketing te doen. De rest gaat vanzelf.

Een digital platform klinkt heel groot. Dat kan het zijn, maar dat hoeft niet. Een eenvoudig klanttevredenheidsonderzoek kan ook vormgegeven worden in een digital platform. Zo heb je alles digital, in eigen beheer en hoef je volgend jaar niet alles weer opnieuw op te zetten. Bovendien kun je het platform zijn werk laten doen, ook als jij niet op kantoor aan het werk bent.

Waarom een digital platform?

1. Omdat online (bijna) alles mogelijk is.

2. Omdat je wilt inzoomen op een specifieke dienst/ expertise/ oplossing.

3. Omdat je het jezelf en je klant gemakkelijker wilt maken.

4. Omdat je het kunt koppelen aan een no-code automatisering.

5. Als duurzame oplossing richting de toekomst.

De voordelen van een digital platform

Een digital platform kan je helpen met..

◌ Tijd besparen

◌ Onderzoeken

◌ Een betere klantrelatie

◌ Meer overzicht

◌ Sneller handelen

◌ Expertise tonen

Aanpak

Ontdekken → design → development → testen → digital platform

Om je behoefte goed in kaart te kunnen brengen is de eerste fase heel belangrijk: samen ontdekken wat je nodig hebt. Je platform moet waarde toevoegen, iets oplossen. Afhankelijk van wat je wilt realiseren met je digital platform wordt er op basis van de ontdekkingsfase een design gemaakt. Dat kan gaan over een digitale cursus-omgeving tot een informatief platform voor leden. Na goedkeuring op het design wordt alles via development gerealiseerd tot een werkend en functioneel digital platform.

Voor alles opgeleverd wordt worden de verschillende routes en alle functionaliteiten uitvoerig getest. Niets zo vervelend als iets wat niet werkt, vooral online. Na de laatste aanpassingen en wat finetuning hier en daar heb je een digital platform dat je veel werkt uit handen neemt, meer sales genereert, je expertise ontvouwd of helpt om de klanttevredenheid te meten. Er is veel mogelijk, bespreek vrijblijvend je uitdaging.


Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
Bespreek je digital platform project

Andere expertises

Design & development

Maatwerk website

Ontwerp & integratie

E-commerce webshop

Bespaar tijd

No-code automatisering

Online is nooit af

Onderhoud

Sneller, veiliger, beter

Optimalisatie

If it’s digital, ask zaca

Advies

Project bespreken? Ik help je graag verder.

Neem contact op

Marco Engelen

Designer & maker