Projectoverzicht

Klant: BeeOne

Project: Website

Resultaat: beeone.nl

Website Design

Website Development

Mobile Design

Terug naar werk


zaca mocht voor BeeOne aan de slag om de nieuwe website vorm te geven en te ontwikkelen. Met als resultaat een informatieve website die BeeOne professioneler in de markt zet.

Je ICT goed regelen, dat is wat BeeOne voor je doet. Op elk gewenst moment de juiste informatie dáár hebben, waar die nodig is.

BeeOne is een bedrijf met ICT experts werkend voor klanten in NL en de Euregio. ICT en websites, het wordt vaak door elkaar gehaald maar is iets totaal anders. Omdat ze de kennis niet zelf in huis hebben was BeeOne dus op zoek naar een specialist voor de nieuwe website, passend bij de nieuw ontwikkelde merkidentiteit.

De website is ontworpen en gerealiseerd in WordPress. Met een volledig op maat gemaakt design wordt de gebruiker meegenomen in de beschikbare dienstverlening en is contact opnemen een fluitje van een cent. Met een 3D visualisatie van het logo als home opener en de subtiele verwijzingen naar de hexagon door de gehele website wordt een mooie link gelegd met de nieuw ontwikkelde merkidentiteit.

Connecting Intelligence