zaca won verschillende internationale awards. Enkele coole mensen met wie zaca samenwerkt(e) waren bovendien zo aardig om hun vriendelijke woorden te laten kopiëren & plakken.

Zelf vertellen hoe goed je bent,
is niet heel bijzonder.


Awards

2022 AWWWARDS Nominee

2022 BESTCSS Nominee


Reviews

Ralf Maes, European Marketing Manager Permobil Europe

“Marco heeft Permobil Europe zijn online identiteit gegeven met zijn expertise en strategisch denken. Naast zijn uitstekende kennis van design en websites is Marco vooral een geweldig persoon om mee samen te werken.”

Damaly Linkers, projectmanager LinkERS, in opdracht van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

“Zaken doen met integriteit! Dat is wat ik leuk vind aan het werken met zaca. Marco praat niet mee, maar denkt mee en komt proactief met ideeën die passen bij de doelen die we hebben. Dat maakt me als klant blij, want ik weet dat ik daadwerkelijk geholpen word en dat het de investering direct waard is. Ik werk graag met zaca en zal dat ook in de toekomst blijven doen.”

René Ploum, CEO Life and Mobility Group

“Tijdens de drukke opstartperiode van het bedrijf was het bijzonder prettig dat Marco veel initiatief toonde, actief met ons meedacht en met concrete voorstellen en oplossingen kwam voor onze nieuwe meertalige website. Zo konden wij ons concentreren op het eigenlijke werk, want we wisten dat alles in betrouwbare en professionele handen was. Bedankt voor de professionele en prettige ondersteuning.”

Daniëlle Beiten, IPAL in opdracht van Gemeente Maastricht

“Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met zaca. Marco denkt mee met de klant en draagt oplossingen aan. Hij komt zijn afspraken altijd na en koppelt ook de werkzaamheden goed terug. Hij is goed en snel bereikbaar en heeft veel geduld. Met veel plezier samengewerkt aan deze projecten.”

Jeroen Rademakers, Communicatieadviseur RIEC Limburg

“De persoonlijke benadering spreekt ons erg aan. De communicatie in het hele project was duidelijk en Marco is heel transparant in zijn werk. We zijn zeer tevreden.”

Miriam Jongen, Directeur VOC

“Marco heeft met zaca voor ons nieuwe vastgoedproject PromenadePark een succesvolle nieuwe website neergezet. Hij werkt zeer stipt, overzichtelijk en denkt vooral goed mee.”

Maurice Arets, Eigenaar Arets-Ergonomie

“Iemand vinden om een website voor je te bouwen, is gemakkelijk… ze zijn overal. Het vinden van iemand die begrijpt hoe je bezoekers van je site in klanten kunt veranderen, is iets anders. Niet alleen heeft Marco met zaca mijn hele webshop opnieuw neergezet, maar zo ook gezorgd voor 250% meer conversie. We hebben in de tussentijd verschillende projecten samen gedaan en dat bevalt uitstekend. Een aanrader!”

Kim Leijnse, Eigenaar Beyond the Corals Bonaire

“zaca heeft voor ons een volledig nieuwe website gerealiseerd. Van concept tot website. Door vooraf samen duidelijke doelen te stellen hebben we nu een website die volledig aan onze wensen voldoet, inclusief integratie met een boekingsplatform. We werken naar volle tevredenheid op afstand met elkaar. Marco is via de mail goed bereikbaar en reageert snel. Wanneer wij wensen hebben worden deze vaak in een kort tijdsbestek uitgevoerd. Top!”

Jessica Klement, Eigenaar Klement2 Rentmeesters

“Op basis van onze input heeft zaca een succesvolle website gemaakt voor het vastgoedproject Beekerpark. De website voldoet aan alle verwachtingen. Blij met een partij die begrijpt hoe woningen op een goede manier online gepresenteerd moeten worden. Goed bereikbaar en heel snel in het opvolgen van verzoeken. Heel prettig samenwerken dus!”

©
ZACA