Arets-Ergonomie

Terug naar werk

Projectoverzicht

Klant: Arets-Ergonomie

Project: Website

Resultaat: arets-ergonomie.nl

Website Design

Website Development

Mobile Design

Optimalisatie

Beheer & Support

Terug naar werk


Arets-Ergonomie kwam bij zaca met de vraag voor de repositionering van de aanwezige website. Dat betekende in dit geval een compleet redesign en rebuild, met als resultaat een nieuwe website die doet wat ie moet doen.

Al meer dan 20 jaar verzorgt Arets-Ergonomie analyses, advies over beleidsvraagstukken en werkplekinrichting en begeleiden ze individuele werknemers bij bestaande lichamelijk klachten. Internationaal werkend in NL, België en Duitsland met het hoofdkantoor in Zuid-Limburg.

Na jaren van focus op de fysieke en lichamelijke klachten van de klant was het nu tijd om eens aan de eigen online positionering te werken. Het resultaat: een nieuwe informatieve website die bijdraagt aan de professionele uitstraling van deze internationaal werkende dienstverlener.

De nieuwe website van Arets-Ergonomie is gericht op de dienstverlening en een stukje informatievoorziening. Het design is gemaakt op de reeds aanwezige huisstijl en heeft enkele subtiele verwijzingen naar andere projecten van het bedrijf. Met grote lettertypes, kleurstellingen en duidelijke navigatie is de website een succes geworden bij de bezoeker.

Duurzame inzetbaarheid.