Project bespreken? hej@zaca.nl

advies expertise zaca

if it’s digital, ask zaca

Advies

Expertises / Advies

Goed zijn in alles bestaat niet. Jij hebt jouw expertise, zaca helpt je met online. Sta je voor een digitale keuze en heb je hier advies en extra inzicht bij nodig? Dan helpt zaca je met een ongedwongen advies. Geen moetjes, je doet ermee wat je zelf wilt. Je schakelt alleen even wat extra expertise bij om een weloverwogen keuze te kunnen maken richting de toekomst.

Onderbouwde expertise

De aantrekkelijkheid om trends te volgen is onvermijdelijk. Bedrijven komen steeds meer in de verleiding om in te springen op nieuwe technologieën, platforms of mogelijkheden die noodzakelijk worden geacht om “relevant te blijven”. Maar omdat iets hot is, is het nog niet voor iedereen geschikt.

Los van trends zijn er online zoveel opties dat een keuze maken soms lastig is, als je er niet in thuis bent. In dat geval kan zaca je middels een adviestraject de verschillende mogelijkheden laten zien en met een blik richting toekomst een onderbouwd advies geven. Zo kun je zelf een weloverwogen en slimme keuze maken. In die keuze ben je helemaal vrij, no strings attached.

Waarom advies?

1. Omdat je zelf niet de kennis in huis hebt.

2. Omdat je inzicht wilt hebben richting de toekomst.

3. Omdat het te ingewikkeld is.

4. Omdat je er zelf de mensen niet vrij voor kunt maken.

5. Omdat je wilt inzetten op ervaring in plaats van onderbuik.

De voordelen van een adviestraject

Een adviestraject kan je helpen met..

◌ Duurzame keuzes maken

◌ Inzicht krijgen

◌ Expertise toevoegen aan je bedrijf

◌ Betere onderbouwing

◌ Veiliger gevoel

◌ Meer tijd voor andere dingen

Aanpak

Ontdekken → research → advies

Je loopt vast ergens tegenaan, waar je niet uitkomt. Als het online is, dan zit je goed voor advies van zaca. We gaan samen ontdekken en evalueren wat het probleem is en of dat goed afgebakend is. Op basis van een zo concreet mogelijk doel, komt een zo concreet mogelijk advies. Nadat we samen ontdekt hebben wat er speelt, gaat zaca voor je op onderzoek uit. De research die volgt bestaat uit verschillende elementen: van ervaring, tot toekomst en van alternatieven tot worst-case-scenario.

Als alles in kaart is gebracht krijg je een onderbouwd advies. Als digital studio, komt dat advies digitaal. Geen saaie presentaties, geen podium. We bespreken gewoon samen de resultaten en kijken of het antwoord geeft op de vraag waarmee we dit traject begonnen. De uiteindelijke keuze maak je zelf. Je bent nergens toe verplicht.


Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
Bespreek je advies project

Andere expertises

Design & development

Maatwerk website

Ontwerp & integratie

E-commerce webshop

Bespaar tijd

No-code automatisering

Online alles geregeld

Digital platform

Online is nooit af

Onderhoud

Sneller, veiliger, beter

Optimalisatie

Project bespreken? Ik help je graag verder.

Neem contact op

Marco Engelen

Designer & maker